Helder Zon

Een investering die zich zeer snel terug verdient

phone013 203 2070

Start nu met besparen

Liever telefonisch? Bel ons 013 203 2070

Voor aannemers én hun opdrachtgevers

Aannemers bouwen mee aan een duurzame wereld. Aan projecten waarin mensen zuiniger dan ooit omgaan met energie en profiteren van natuurlijke bronnen zoals de zon. Energieneutraal, woningen zonder gasaansluiting: u maakt er als aannemer vakkundig werk van. En met u ook Helder Zon, dat de duurzame energiesystemen voor uw projecten levert, installeert en onderhoudt. 

Warmtepompen voor dubbel resultaat

Een warmtepomp reduceert de uitstoot van CO2 en haalt de benodigde warmte uit de lucht of het grondwater. Dubbel zo duurzaam dus - en efficiënt bovendien. Helder Zon biedt aannemers meerdere typen warmtepompen en installeert ze voor hun opdrachtgevers. Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer. ✓ CO2-neutraal, voor nieuwbouw en renovatie ✓ Efficiënt systeem voor minder energiekosten ✓ Geleverd, geïnstalleerd en onderhouden door Helder Zon


Zonnepanelen: duurzaam en rendabel

Onze zonnepanelen zijn van gerenommeerde merken. Ze gaan jarenlang mee, zijn duurzaam geproduceerd en bieden een bovengemiddeld hoge opbrengst. Dat alles bij elkaar maakt ze tot een rendabele en aantrekkelijke oplossing. Niet alleen voor uw opdrachtgever maar ook voor u, als waardevolle toevoeging voor elk project.

✓ Uw klanten wekken onafhankelijk hun energie op
✓ Besparen op energie start direct na installatie
✓ Levering, installatie en onderhoud door Helder Zon

Samen voor uw opdrachtgever

U neemt uw opdrachtgevers graag zoveel mogelijk werk uit handen. Precies zoals wij dat ook voor u doen. Dus gaan we verder dan alleen leveren, installeren en onderhouden. We adviseren u en uw opdrachtgevers en praten ze bij over subsidies en fiscale voordelen. Noem het persoonlijk, noem het maatwerk. En betrokken bij alles wat we doen.

✓ Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
✓ Uitgebreid advies voor u en uw opdrachtgevers
✓ Hulp bij de aanvraag van subsidies en regelingen

Onze projecten

Bekijk de kaart

Volg ons

MorgenInternet