Whatsapp


Start nu met besparen!

Omdat het groener én efficiënter kan

Helder Zon adviseert u over uw zonnepanelen. We leveren en installeren ze. En doen dat alles voor de particulier, het mkb en woningbouwcorporaties. Benieuwd wie u al voorgingen?

Specialist voor uw zonnepanelen

Uw investering in zonnepanelen moet optimaal renderen. Dus komen we bij u langs voor een afspraak, en willen we zelf zien welke oplossing straks voor u het beste uitpakt. Grote kans dat dit bij u in of rondom Tilburg is. Het is vooral daar waar we al meer dan 10 jaar onze projecten realiseren. Waar we eerlijk en betrouwbaar advies combineren met een vakkundige installatie. Een lokale aanpak, als basis voor persoonlijk contact: het maakt ons tot wie we zijn. Gemoedelijk. Ongedwongen. En uiteraard met de schouders eronder – ook voor u.

Zonne-energie: urgenter dan ooit
De aarde warmt op. En wel zodanig, dat we met z’n allen steeds meer de gevolgen van de klimaatverandering ervaren. Ook hier, in Nederland. Denk aan overstromingen. Aan hittegolven en droogte. Dat vraagt om maatregelen. Om andere manieren waarop we onze energie opwekken. Duurzaam is wat het moet zijn. En dat kán, met de zon als bron.
Zonnepanelen bieden rendement, zoveel is zeker. Ze verdienen zich terug, verlagen uw energierekening. Maar vraag ons waarom we doen wat we doen, en we komen uit bij de bijdrage die we willen leveren. Bij de bijdrage aan een schoner milieu, voor nu en straks. Ooit klonk zo’n motivatie misschien wat hoogdravend. Maar die tijd is geweest. Bijdragen aan een duurzame samenleving is heel hard nodig. Meer dan ooit.
Het beste voor uw dak(en)

Het rendement van uw zonnepanelen valt of staat met de kwaliteit ervan. Daarom leveren we alleen panelen van A-merken, die bij oplevering voldoen aan de ISO-normeringen volgens het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN). U kunt uitgaan van een kwalitatief hoogwaardig product. Veilig en betrouwbaar. En dat voor vele jaren lang.

Onze service is altijd dichtbij

Zoals veiligheid van onze producten hoog in het vaandel staat, zo geldt dat ook wanneer we aan het werk zijn. We weten wat bij de installatie van zonnepanelen komt kijken, zorgen ervoor dat die soepel en efficiënt verloopt en checken of de panelen hun werk doen. En mocht het daarna nodig zijn dat we nog eens langskomen, dan doen we dat. Snel en servicegericht. Precies zoals u mag verwachten van een lokale specialist.

2551
Aantal voorziene huishoudens
85
Gemiddelde besparing per jaar
4
Gemiddelde terugverdientijd (in jaren)
2010
Ervaring sinds
Wij helpen u besparen, stel hier onder uw vragen
MorgenInternet