Helder Zon

Een investering die zich zeer snel terug verdient

phone013 203 2070

Start nu met besparen

Liever telefonisch? Bel ons 013 203 2070

Voor bedrijven met oog voor energie

Duurzaam ondernemen is voor steeds meer bedrijven allang geen bijzaak meer. Ze leveren hun bijdrage aan een schoner milieu en werken mee aan een toekomst waarin het goed ondernemen is én blijft. Haak aan, investeer duurzaam en energiezuinig en profiteer van fiscaal voordeel en subsidies. Helder Zon helpt u er graag bij.

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Helder Zon levert en installeert zonnepanelen van merken als LG en Solarclarity. Een heel bewuste keuze: juist met zulke kwalitatief hoogstaande zonnepanelen verdient uw investering zich snel terug. Kies voor zonnepanelen, zet de gratis energie van de zon om in energie voor uw bedrijf en werk direct toe naar een lagere energierekening.

✓ Na de terugverdientijd profiteert u van gratis energie

✓ U bent onafhankelijk van een energieleverancie

✓ Geleverd, geïnstalleerd en onderhouden door Helder Zon


LED verlichting voor duurzaam besparen

Ga met ledverlichting voor het licht van de toekomst. U profiteert van een zuinige en duurzame oplossing en bespaart voor vele jaren. Juist op kantoor of in een magazijn lopen die besparingen al snel op. Helder Zon brengt uw voordeel in beeld en levert u het product dat daarbij past. Vraag ons naar de ledverlichting voor úw bedrijf.

✓ Terugverdientijd van slechts 2 tot 3 jaar

✓ Levensduur tot maar liefst 50.000 branduren

✓ Levering, installatie en onderhoud door Helder Zon


Uw investering wordt beloond

Uw investering in duurzame en energiezuinige bedrijfsmiddelen betaalt zich uit. Zéker gezien de subsidies en fiscale voordelen voor bedrijven. Profiteer van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). En benut voor uw investering in ledverlichting de Energie Investeringsaftrek (EIA). Helder Zon zet uw voordeel op een rij en haalt met u alles uit uw investering.

✓ KIA: schrijf 28% van uw investering fiscaal af
✓ SDE+: profiteer van een vaste vergoeding per kilowattuur
✓ EIA: trek 55,5% van het investeringsbedrag af van de fiscale winst

Onze projecten

Bekijk de kaart

Volg ons

MorgenInternet